Wie zijn wij

Uw vertrouwde taxi service verenigd onder één naam
Airport Travel Service

 

RvR taxi, Airport-Travelservice Schiedam en Taxi Kleinjan gaan nu verder onder één naam:  Airport Travel Service
Onze bedrijven en mensen zijn samengebracht om u de best denkbare taxiservice te bieden zoals u van ons al meer dan 25 jaar gewend bent.
Samen met Taxi de Heer uit Ridderkerk onze alliance partner voor strategische samenwerking verzorgen wij alle denkbare taxiritten van en naar luchthavens.

Al sinds jaren verzorgt Corry Minnaard met haar jongens taxivervoer van- en naar alle luchthavens in- en rond Nederland. RvR Taxi en Airport-Travelservice Schiedam biedt haar diensten aan binnen het Rotterdamse verzorgingsgebied, van Hoek van Holland tot aan Bergschenhoek.

Sinds 1 januari 2019 hebben wij gekozen om samen met een ander familiebedrijf verder te gaan. Samen met Taxi Kleinjan blijven wij die toonaangevende speler in groot Rotterdam. Dit familiebedrijf is een begrip in Drechtsteden, Ridderkerk, Rhoon tot aan Hellevoetsluis en verder.

Waarom zijn wij nog steeds de goedkoopste?

De centrale administratie en planning maakt gebruik van slimme communicatietechnologie naar de chauffeurs, Schiphol en alle regionale luchthavens. Hierdoor kunnen wij onze tarieven goedkoper aanbieden ten opzichte van de reguliere taxibedrijven. Doordat wij zijn verenigd met drie taxibedrijven kunnen wij onze chauffeurs efficiënter inzetten en daardoor kunnen wij eerlijke en scherpe prijzen blijven aanbieden.

Zodra het toestel de landing inzet op bijvoorbeeld Schiphol kijken wij mee met de afhandeling van de bagage en schatten wij in hoe laat u zich meldt bij de dames van de Sta Balie. De eerst beschikbare chauffeur komt u aansluitend zo snel mogelijk ophalen.